Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidentialitate v1.1 din 24.05.2018

Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Confidentialitatea datelor are o importanta deosebita pentru Cramele Halewood și dorim sa fim transparenti cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin urmare, am demarat o politica prin care este definit modul de protejare si prelucrare a datelor cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Cramele Halewood va fi operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteti si raspunde de datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. 

Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Datele dumneavoastra pot fi transmise in cadrul grupului Halewood. Compania va acționa numai ca persoana imputernicita de catre operatorul de date cu caracter personal si va prelucra datele cu caracter personal în numele companiei.

Nu transmitem, nu vindem și nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing in afara grupului Cramele Halewood. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Care sunt drepturile dumneavoastră?
Dreptul la acces:  
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta Cramele Halewood care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate: 
Ori de câte ori CRAMELE HALEWOOD vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare:  
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.  Dacă aveți un cont CRAMELE HALEWOOD puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră

Dreptul la ștergerea datelor: 
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de Cramele Halewood, cu excepția următoarelor situații:

* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la Cramele Halewood, indiferent de metoda de plată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;

* datoria pe care o aveți la CRAMELE HALEWOOD a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
* cererea dumneavoastră de acordare de credit a fost respinsă în ultimele trei luni;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:  
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim. CRAMELE HALEWOOD nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct: 
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
* modificând setările contului dumneavoastră Cramele Halewood;

Dreptul la restricționarea prelucrării: 
Aveți dreptul să solicitați ca CRAMELE HALEWOOD să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim, CRAMELE HALEWOOD va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, CRAMELE HALEWOOD trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă CRAMELE HALEWOOD nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa dpo@halewood.com.ro

Responsabilul cu protecția datelor:
Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa dpo@halewood.com.ro, menționând DPO în subiectul mesajului.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:  
Dacă sunteți de părere că CRAMELE HALEWOOD vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

Actualizări ale Notificării de confidențialitate:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

HALEWOOD.SHOP respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. HALEWOOD.SHOP nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit, scris, prealabil. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul HALEWOOD.SHOP adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi si/sau pentru activitati ulterioare de marketing direct, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a HALEWOOD.SHOP printr-un mesaj de „Dezabonare", expediat conform instructiunilor din mesajele de informare (newsletter).
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este:creare cont de client.

Cramele Halewood prelucreaza date personale in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator date personale, inregistrata la ANSPDCP cu nr. 7964.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*.

Legatura cu alte site-uri

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate de catre Cramele Halewood SA, utile In ceea ce priveste continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau Indrumarea Cramele Halewood SA. In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. 

Cramele Halewood SA nu pot garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere din site-ul sau.

Frauda

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului  HALEWOOD.SHOP sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul HALEWOOD.SHOP, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor HALEWOOD.SHOP si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. 

Atentie!: Incercarea de transmitere a unui cod promotional obtinut in urma crearii unui nou cont pe HALEWOOD.SHOP pentru a fi folosit de catre acelasi sau un alt utilizator, in cadrul unui alt cont decat cel pentru care a fost acordata reducerea, este considerata FRAUDA!

 

Accesul Persoanelor sub 18 ani

 

Site-ul HALEWOOD.SHOP se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia în vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de accea in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere ca prin plasarea de comenzi nu încalca prevederile legale.

 

Newsletter

 

Abonarea la newsletter-ul site-ului HALEWOOD.SHOP este gratuita, voluntara si implica acordul dumneavoastra de a accepta acesti termeni de utilizare. Va puteti dezabona in orice moment, urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.
Mesajele si informatiile transmise prin newsletter respecta legea Comertului Electronic în ceea ce priveste comunicarea comerciala (asa cum este stipulata de legislatia romaneasca)
Comerciantul detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului (in aceleasi conditii mentionate pentru informatiile publicate in cadrul site-ului). De asemenea, HALEWOOD.SHOP are dreptul de a restrictiona accesul la newsletter oricarui abonat, atata timp cat acesta nu respecta termenii si conditiile acestui site.